Şekere tekrardan zam geliyor! İşte yeni fiyatı...

TAKİP ET

Şeker Fiyatlarındaki Zam Devam Ediyor: Türkşeker Yeni Zamlarla Gündemde.

Şekerin fiyatına peş peşe gelen zamlar, tüketicileri yakından ilgilendiriyor. Ülkenin önde gelen şeker üreticilerinden Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. (Türkşeker), 9. artışı yapıyor. Bu kez, yüzde 4.2 oranında zam yaparak, kilogram fiyatını 25 TL'ye çıkarıyor.

Yeniden Zam Haberleri

Türkşeker, mayıs ayından itibaren peş peşe zamlarla adından sıkça söz ettiriyor. KDV hariç kilogram fiyatı 24 TL olan toptan şeker, 9. zamla yüzde 4.2 oranında yükselerek 25 TL'ye çıkarıldı.

Kampanya Süresi Sonlanıyor

Türkşeker, indirimli şeker kampanyasının 31 Ağustos 2023'te sona ereceğini açıkladı. Bu tarihten sonra, yüzde 4.2 oranındaki zamla satışların gerçekleşeceği belirtiliyor. Ancak talep ve arz dengesi hakkında kesin bir bilgi bulunmuyor.

Artışlar ve Önümüzdeki Gelişmeler

Türkşeker'in açıklamalarına göre, kampanyanın sona ermesinin ardından 1 Eylül itibariyle toptan şeker kilogram fiyatı KDV hariç 27 TL olarak satılacak. Bu da, son 4 ay içerisinde yaklaşık olarak yüzde 46 oranında zam yapıldığını gösteriyor. Şekerin fiyatındaki bu sık ve yüksek artışlar, tüketicileri tedirgin ediyor.